Protectable® Bordsskydd finns nu i Göteborgs största
barnbutik
En
fungerande
matplats
är mer än
en stol

         

Vad är ili design


Vi vill skapa en plats för matglädje och samvaro.

Det hela började med att vi fick barn och upptäckte ett för oss nytt problem - klet, kladd och jack i bordet. Problemet har dock funnits så länge det har funnits barn. Och föräldrarna har försökt värja sig.

ili design startade sig själv långt innan det blev ett företag och Protectable Bordskydd har hunnit hamna på många bord innan vi gav det ett namn.

Vi är inte bara ett företag som erbjuder produkter. Vi vill också inspirera föräldrar till att ta vara på matglädjen och samvaron ihop med sina barn.

ili design drivs av passionen för matglädje, samvaro, frihet och intresse för vackra saker. Detta kan vara svårt att kombinera när man har små barn. ili design har som vision att göra det möjligt.


Just nu jobbar vi mycket med att skapa en produktlinje som ger en fungerande matplats. Samvaron vid matbordet är viktig. Även små barn tycker om att äta vid bordet med resten av familjen och detta är ett bra tillfälle för barnet att ta efter de andra familjemedlemmarnas matvanor och bordskick.

Klet och kladd? Ett barn lär sig mycket av att "leka" med maten. Slänga mat på golvet, kleta med den och i den, det är inte alltid så roligt för föräldrarna, med det är en del i att lära sig äta.

Barnexperter säger: Genom att ge en positiv attityd till mat har du som förälder lagt grunden till ett rikt matliv. Vi på ili design håller med. Vi påstår dessutom att samvaro kring matbordet är viktig för familjen. Det blir som en fast punkt på dagen där alla i familjen samlas för att njuta av maten och varandra.

         


© 2007 ili design.
ili design och Protectable är skyddade varumärken. Protectable är mönsterskyddad.